Home

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Agenda

There are no events at this time

Aftellen tot Corso

until:

LAATSTE NIEUWS
Nieuwe voorzitter stichting bloemencorso en benoeming erelid PDF Afdrukken E-mail

Persbericht

30 oktober jl. is Jos Jochems door de raad van buurtschappen herkozen als bestuurslid en tevens aangesteld als de nieuwe voorzitter van de stichting! Ad van Loon is benoemd als erelid van de Stichting Bloemencorso voor zijn vele verdiensten in het kader van de veiligheid van Bloemencorso Zundert.
 

 
Ontwerpers gezocht PDF Afdrukken E-mail
Ons huidige ontwerpersduo heeft aangegeven het even rustiger aan te willen doen. Daarom is Buurtschap Klein Zundertse Heikant op zoek naar een nieuwe ontwerper of ontwerpersgroep voor een nieuwe periode van maximaal 3 jaar.
Lees meer...
 
Foto’s van Spookhuis gezocht PDF Afdrukken E-mail

Wij zijn op zoek naar mooie foto’s van onze wagen. Heb jij de wagen vanuit de beste hoek vastgelegd? Laat het ons weten! Stuur de foto door naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. via mail of WeTransfer.  

 
Jubileumshirt voor 70 jaar Heikant PDF Afdrukken E-mail

Het is weer mogelijk om Heikant merchandise te bestellen. Omdat ons buurtschap dit jaar 70 jaar bestaat is er een speciaal jubileumshirt ontworpen. Ook deze kan besteld worden op onze bestelpagina. Het jubileumshirt kost € 20,--. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3