Home

Agenda

Meer...

Aftellen tot Corso

until:

LAATSTE NIEUWS
Nieuwe voorzitter Stichting Bloemencorso Zundert PDF Afdrukken E-mail

Stichting Bloemencorso Zundert was op zoek naar een nieuwe voorzitter en heeft deze inmiddels gevonden in de persoon van Jos Jochems. In oktober zal Jos het voorzitterschap overnemen van René Renne. Met zijn enthousiasme en groot hart voor het corso is Jos meer dan geschikt voor deze functie. Wij wensen Jos heel veel succes en plezier in zijn nieuwe rol. 

 
Steun Buurtschap Klein Zundertse Heikant via de Vriendenloterij! PDF Afdrukken E-mail

Ons buurtschap steunen en tegelijkertijd kans maken op prachtige prijzen? Dit kan via de Vriendenloterij! De VriendenLoterij geeft clubs en verenigingen in Nederland een financieel steuntje in de rug. Bij deelname aan de VriendenLoterij kunt u zelf bepalen welk goed doel u steunt en vanaf nu kunt u ook voor buurtschap Klein Zundertse Heikant kiezen. 

Lees meer...
 
Kloppen uw gegevens nog? PDF Afdrukken E-mail

Ben je verhuisd of is er iets in je gezinssituatie veranderd laat dit dan weten aan de penningmeester. Dit kan via een mailtje Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  of een briefje in de bus bij de penningmeester (Achtmaalseweg 151) of bij 1 van de andere bestuursleden.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 3