Home Nieuws Steun Buurtschap Klein Zundertse Heikant via de Vriendenloterij!
Steun Buurtschap Klein Zundertse Heikant via de Vriendenloterij! PDF Afdrukken E-mail

Ons buurtschap steunen en tegelijkertijd kans maken op prachtige prijzen? Dit kan via de Vriendenloterij! De VriendenLoterij geeft clubs en verenigingen in Nederland een financieel steuntje in de rug. Bij deelname aan de VriendenLoterij kunt u zelf bepalen welk goed doel u steunt en vanaf nu kunt u ook voor buurtschap Klein Zundertse Heikant kiezen. 

 

Hoe werkt het?  

De helft van de inleg van deelnemers die de Heikant als goed doel kiezen, gaat direct naar ons buurtschap. Een lot speelt mee met 14 trekkingen in het jaar. De 12 reguliere trekkingen kosten EUR 13,25 per trekking en de 2 extra trekkingen kosten EUR 12,75 per trekking. Elk lot dat een jaar meespeelt levert de Klein Zundertse Heikant dus € 92,25 op.


Wat kunt u winnen?
U maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto's, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

 

Belactie maandagavond 17 oktober

Op maandagavond 17 oktober organiseren wij samen met de Vriendenloterij een belactie. Deze avond kunt u een telefoontje verwachten van één van onze leden met de vraag of u wilt meespelen in de VriendenLoterij voor Buurtschap Klein Zundertse Heikant. Als u al meespeelt in de VriendenLoterij kunt u uw lot desgewenst omzetten naar ons buurtschap.

 

U zit bij de VriendenLoterij nergens aan vast. U kunt op elk gewenst moment het lot stopzetten. Hoe langer u meespeelt, hoe meer u ons buurtschap steunt.

 

Mochten er vragen over de Vriendenloterij zijn, kijk dan op www.vriendenloterij.nl of neem contact op met het bestuur via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .