Home Nieuws Verkeersregelaars Boemeldonk (Prinsenbeek)
Verkeersregelaars Boemeldonk (Prinsenbeek) PDF Afdrukken E-mail

Ook dit jaar zijn we weer gevraagd om verkeersregelaars te regelen voor het carnaval in Prinsenbeek. Ons buurtschap moet minimaal 4 personen leveren, maar meer zijn er uiteraard altijd welkom! Dit is een erg gezellige middag, die traditioneel afgesloten wordt met een biertje in de cafés van Prinsenbeek. Er rijdt een bus vanuit Zundert naar Prinsenbeek, deze rijdt ook ’s avonds weer terug (vorig jaar rond 0.00 u.). De exacte tijden volgen nog voor degene die (weer) meegaan naar Prinsenbeek.

Dit jaar is er een aanpassing in de wet geweest. Hierdoor moeten evenementen nu tenminste 5 weken voorafgaand aan het evenement een lijst met alle verkeersregelaars doorgeven aan de gemeente waar het evenement gehouden wordt. Daarom vragen we jullie om je zo snel mogelijk op te geven, zodat we op tijd een reactie kunnen aanleveren.

Degenen die meegaan moeten een verkeersregelaarscursus doen. Dit is erg simpel en kost ongeveer een halfuurtje. Als je zin hebt om mee te gaan, kun je je opgeven bij Erwin Verschuuren via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Je krijgt dan ook meer informatie over de verkeersregelaarscursus.