Home Nieuws Zunders Dahlia Darts Toernooi, 21 mei
Zunders Dahlia Darts Toernooi, 21 mei PDF Afdrukken E-mail

Na een sfeervol en fanatiek dart toernooi vorig jaar, organiseert Buurtschap Klein-Zundertse Heikant ook dit jaar weer het Zunderts Dahlia Darts Toernooi! Het darttoernooi tussen de buurtschappen.

Ook dit jaar zal het darttoernooi gehouden worden op Tweede Pinksterdag (21 mei) in de corsotent van de Heikant aan de Heischoorstraat. 


Teams bestaan uit 4 personen en we spelen de spelvormen 501 en tactics. We verwachten de teams om 11:30u in de tent. Wees alsjeblieft op tijd en meld je
team binnen aan, zodat we vlot kunnen beginnen. De wedstrijden starten om 12:00u. De dag zal eindigen met een hoogstwaarschijnlijk spannende finalewedstrijd en uiteraard een prijsuitreiking.

Dus verzamel de fanatiekste darters bijeen en geef je team HIER op. De kosten per team bedragen 10 euro. Voor buurtgenoten van de Heikant is deelname gratis. Opgeven kan tot en met 20 mei. Vermeld bij het opgeven graag jullie gekozen teamnaam en de namen van de teamleden.

Daarnaast is dit een gezellige dag voor iedereen. Dus doe je niet mee? Kom dan jouw buurtgenoten aanmoedigen en juich hen naar de top! Er is van alles te eten en te drinken. Ook kun je een pijltje gooien voor het goede doel.

Hopelijk tot 21 mei, we gaan er weer een gezellig en fanatiek toernooi van maken!