Home Nieuws Nieuws
laatste nieuws


Brabants Museum 19 april PDF Afdrukken E-mail
De activiteitencommissie heeft nog een leuk uitje geregeld op donderdag 19 april 2018. Deze activiteit is bedoeld voor onze bloemenploeg en tevens voor alle buurtgenoten die 55 jaar of ouder zijn.  
 
Wat gaan we doen? We gaan naar het mooie oud Brabantse museum in Oosterhout. Vanaf 12.30 uur verzamelen op het Jan Koekenplein om op eigen gelegenheid naar Oosterhout te rijden. We rijden gezamenlijk met auto’s naar Oosterhout om hier een gezellige en leerzame middag te hebben.  
 
Nadien gaan we weer terug naar Zundert, naar de Rucphenseweg 17 bij Esther Huijbregts, waar we gaan genieten van een heerlijke Brabantse koffietafel. 
 
Wij hebben er al zin in, hopelijk jullie ook! Geef je dus snel op.
De kosten bedragen € 10,00 per persoon. 
 
Kom met z’n allen gezellig mee!             Opgeven voor 12 april!!!!!! 
 
Heikant sjaals en andere merchandise PDF Afdrukken E-mail

Het is weer mogelijk om Heikant merchandise te bestellen via onze  BESTELPAGINA

Nieuw in het assortiment zijn de Heikant sjaals. Bestellen is mogelijk tot en met 1 mei a.s.  (levering 19 mei).

 
Belangrijke datums PDF Afdrukken E-mail
Tent zetten: donderdag 19 april 
Maaifeest: zaterdag 19 mei 
Zunderts Dahlia Darts Toernooi: 2e  Pinksterdag, maandag 21 mei
 
Open Inschrijving ontwerp T-shirt PDF Afdrukken E-mail

Ook dit jaar willen wij de creatievellingen in onze buurt de kans geven om de voorkant van het corsoshirt te ontwerpen. Dus heb je een leuk idee gerelateerd aan de wagen? Ga dan aan de slag met je pc, tablet of gewoon met potlood en papier en dien je ideeën in bij het bestuur. Zoveel je maar wilt. De winnaar krijgt de eer en een gratis shirt. Houd er rekening mee dat we het ontwerp moeten kunnen zeefdrukken waarbij ieder kleurtje extra geld kost. Ga daarom uit van een bedrukking met maximaal twee kleuren. Samen met de kleur van het shirt zit je dan op drie kleuren. We willen het winnende ontwerp bekend maken met het maaifeest, daarom zien we jullie ontwerpen graag uiterlijk 1 mei tegemoet. Mail je ontwerp(en) of duidelijke foto daarvan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

 
Paasactiviteit 2 april PDF Afdrukken E-mail
Op 2 april, 2e  Paasdag, hebben we met de activiteitencommissie weer iets leuks georganiseerd. We gaan (op eigen gelegenheid) naar de Menmoerhoeve (Zundertseweg 66) waar we om 10.00 u. verwacht worden. Eerst is er tijd voor koffie / thee met iets lekkers. Aansluitend gaan we in groepjes een leuk spelprogramma doen en we sluiten af met 1 consumptie, een frietje en een snack. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. De eigen bijdrage voor deze gezellige ochtend bedraagt  € 10,- pp,  en voor de jeugd tot 12 jaar € 5,-. 

We hopen jullie daar te zien ! 

KLIK HIER OM OP TE GEVEN (vóór 23 maart!)
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4