Home Nieuws Nieuws
laatste nieuws


Ontwerp 2018 'Corsorkaan' PDF Afdrukken E-mail

Naar een ontwerp van Joost van Puijenbroek & Ad Quirijnen.

 
Sponsorkliks PDF Afdrukken E-mail
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om ons buurtschap GRATIS te sponsoren. Hoe?

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ en geef aan dat je buurtschap Klein Zundertse Heikant wilt sponsoren. Daarna verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp en Zalando, maar ook Thuisbezorgd.nl en Hotels.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost dus niets extra! 

Lees meer...
 
Verkeersregelaars Boemeldonk (Prinsenbeek) PDF Afdrukken E-mail

Ook dit jaar zijn we weer gevraagd om verkeersregelaars te regelen voor het carnaval in Prinsenbeek. Ons buurtschap moet minimaal 4 personen leveren, maar meer zijn er uiteraard altijd welkom! Dit is een erg gezellige middag, die traditioneel afgesloten wordt met een biertje in de cafés van Prinsenbeek. Er rijdt een bus vanuit Zundert naar Prinsenbeek, deze rijdt ook ’s avonds weer terug (vorig jaar rond 0.00 u.). De exacte tijden volgen nog voor degene die (weer) meegaan naar Prinsenbeek.

Lees meer...
 
Ontwerpers gezocht PDF Afdrukken E-mail
Ons huidige ontwerpersduo heeft aangegeven het even rustiger aan te willen doen. Daarom is Buurtschap Klein Zundertse Heikant op zoek naar een nieuwe ontwerper of ontwerpersgroep voor een nieuwe periode van maximaal 3 jaar.
Lees meer...
 
Foto’s van Spookhuis gezocht PDF Afdrukken E-mail

Wij zijn op zoek naar mooie foto’s van onze wagen. Heb jij de wagen vanuit de beste hoek vastgelegd? Laat het ons weten! Stuur de foto door naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. via mail of WeTransfer.  

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3