Home Nieuws Stichting Bloemencorso
SBZ

Hier vindt u nieuwsberichten van Stichting Bloemencorso.Nieuwe voorzitter stichting bloemencorso en benoeming erelid PDF Afdrukken E-mail

Persbericht

30 oktober jl. is Jos Jochems door de raad van buurtschappen herkozen als bestuurslid en tevens aangesteld als de nieuwe voorzitter van de stichting! Ad van Loon is benoemd als erelid van de Stichting Bloemencorso voor zijn vele verdiensten in het kader van de veiligheid van Bloemencorso Zundert.
 

 
Fotowedstrijd bekendmaking zaterdag 4-11 om 20.00 uur PDF Afdrukken E-mail

Er zijn geen gebeurtenissen in het Zundertse die zo massaal en vanuit zoveel invalshoeken op de gevoelige plaat worden vastgelegd als het corso. De schoonheid en de emotie van het corso leveren heel veel beelden op die allemaal hun eigen verhaal vertellen. Dat alleen al is voldoende aanleiding voor de jaarlijkse fotowedstrijd die het corso als thema heeft. Een kleurrijk evenement als het corso levert kleurrijke beelden op. 

Lees meer...
 
Internationale belangstelling Corso Zundert gegroeid PDF Afdrukken E-mail

Zundert – Het afgelopen bloemencorso op 3 en 4 september was succesvol. Er waren ongeveer 80.000 bezoekers op de corsozondag. Het aandeel internationale bezoekers groeit sinds enige jaren, en is ook dit jaar weer toegenomen. Zo’n 25% van de tribunekaarten gaat naar het buitenland.

Lees meer...
 
Amerikanen zetten Corso Zundert in de kijker PDF Afdrukken E-mail

De Amerikaanse kunstenaar Gil Bruvel heeft een twintig minuten durende documentaire gemaakt over het corso van Zundert. De documentaire beleeft vandaag zijn première op het design-blog Colossal uit Chicago. Het is de volgende stap in de groeiende internationale erkenning voor het Zundertse corso.

Lees meer...
 
Nieuwe voorzitter Stichting Bloemencorso Zundert PDF Afdrukken E-mail

Stichting Bloemencorso Zundert was op zoek naar een nieuwe voorzitter en heeft deze inmiddels gevonden in de persoon van Jos Jochems. In oktober zal Jos het voorzitterschap overnemen van René Renne. Met zijn enthousiasme en groot hart voor het corso is Jos meer dan geschikt voor deze functie. Wij wensen Jos heel veel succes en plezier in zijn nieuwe rol. 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7