Home Nieuws Archief
archief
Vaandelfeest zaterdag 13 januari PDF Afdrukken E-mail

Hierbij nodigen we jullie uit voor ons vaandelfeest gehouden op zaterdag 13 januari 2018. Bij familie Godrie aan de Rucphenseweg 57 hebben we een loods geheel omgeturnd tot feestlocatie. Hier zijn jullie van harte welkom.

Om 20 uur begint het officieel gedeelte waarna het feest echt los barst.
We hopen jullie te zien op ons vaandelfeest.

Dresscode: Touch of turquoise.

Meer informatie over de pendelbus vind je in het evenement op onze FB pagina

Buurtschap Schijf

 
Fijne feestdagen PDF Afdrukken E-mail

December staat weer voor de deur en de Sint is al in het land. Een leuke periode met allerlei feestjes, diners en cadeaus. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar! Laten we er een weer een fantastisch corsojaar van maken met een gezellige sfeer en een schitterende wagen. 

 
Ontwerpersverkiezing maandag 11 december PDF Afdrukken E-mail

Tot en met 1 december kunnen ontwerpers zich bij ons secretariaat aanmelden met hun ideeën. Deze ontwerpen worden eerst beoordeeld door een haalbaarheidscommissie. Hierbij worden de ingezonden ideeën getoetst op een aantal punten zoals technische haalbaarheid en het kostenplaatje. Het gaat hierbij enkel om haalbaarheid, het ontwerp zelf wordt niet beoordeeld. Alleen als er meer dan 5 ontwerpen worden ingediend, zal er een voorselectie plaatsvinden.

Lees meer...
 
Winterwandeltocht zondag 17 december PDF Afdrukken E-mail

Buurtschap Klein-Zundertse Heikant organiseert een winterwandeltocht op zondag 17 December. Omdat wij dit jaar ons 70-jarig jubileum vieren, is iedereen die van wandelen houdt, van harte welkom om mee te lopen. Je hoeft geen lid te zijn van de buurtschap. 

  • Inschrijven voor 5 of 10 km kan tussen 9.30 u. en 10.30 u. Bij: Fam. Sprenkels Prof. v/d Hoevenstraat 5b 4882 JE Klein- Zundert
  • Deelnamekosten bedragen € 4,00 voor volwassenen, € 1,50 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en kinderen tot 6 jaar mogen gratis mee. Deelname is op eigen risico.
  • Onderweg krijg je koffie / thee, en bij aankomst, tot uiterlijk 13.30 u., is er soep en een warm winterdrankje.

 

 
Buurtfeest zaterdag 28 oktober PDF Afdrukken E-mail

Zaterdag 28 oktober a.s. is het weer zover: ons jaarlijks buurtfeest!

Dit jaar bestaat de Heikant 70 jaar en om dat te vieren heeft de activiteitencommissie het buurtfeest in een iets ander jasje gestoken dan dat jullie gewend zijn. Wat gaat er allemaal gebeuren?

We starten met het middagprogramma bij Gino Mutsters, Stuivezandseweg 48. Hier kan jong en oud onder het genot van een bakje koffie met wat lekkers alvast gezellig met elkaar kletsen. Daarna gaan we per fiets een kleine tocht door het mooie Zundert maken om zo op de volgende locaties terecht te komen. Tijdens de fietstocht zullen er diverse stops zijn waar wat te eten en te drinken is. Bij slecht weer zal de tocht niet per fiets, maar per auto gereden kunnen worden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 71