Home

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Agenda

There are no events at this time

Aftellen tot Corso

until:

LAATSTE NIEUWS
Ontwerp 2018 'Corsorkaan' PDF Afdrukken E-mail

Naar een ontwerp van Joost van Puijenbroek & Ad Quirijnen.

 
Sponsorkliks PDF Afdrukken E-mail
SponsorKliks, gratis sponsoren!

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om ons buurtschap GRATIS te sponsoren. Hoe?

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ en geef aan dat je buurtschap Klein Zundertse Heikant wilt sponsoren. Daarna verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp en Zalando, maar ook Thuisbezorgd.nl en Hotels.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost dus niets extra! 

Lees meer...
 
Verkeersregelaars Boemeldonk (Prinsenbeek) PDF Afdrukken E-mail

Ook dit jaar zijn we weer gevraagd om verkeersregelaars te regelen voor het carnaval in Prinsenbeek. Ons buurtschap moet minimaal 4 personen leveren, maar meer zijn er uiteraard altijd welkom! Dit is een erg gezellige middag, die traditioneel afgesloten wordt met een biertje in de cafés van Prinsenbeek. Er rijdt een bus vanuit Zundert naar Prinsenbeek, deze rijdt ook ’s avonds weer terug (vorig jaar rond 0.00 u.). De exacte tijden volgen nog voor degene die (weer) meegaan naar Prinsenbeek.

Lees meer...
 
Steun Buurtschap Klein Zundertse Heikant via de Vriendenloterij! PDF Afdrukken E-mail

Ons buurtschap steunen en tegelijkertijd kans maken op prachtige prijzen? Dit kan via de Vriendenloterij! De VriendenLoterij geeft clubs en verenigingen in Nederland een financieel steuntje in de rug. Bij deelname aan de VriendenLoterij kunt u zelf bepalen welk goed doel u steunt en vanaf nu kunt u ook voor buurtschap Klein Zundertse Heikant kiezen. 

Lees meer...
 
Meer artikelen...
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2