Steun ons

 
 
 
 
 
 
 

Steun onze buurtschap met een bijdrage

Als buurtschap proberen wij zo laagdrempelig mogelijk te zijn en blijven, maar het bouwen van een corsowagen kost geld. Denk hierbij niet alleen aan de kosten van materialen voor de wagen, maar ook aan gereedschap, verzekeringen, catering, elektriciteit, water, blusmiddelen, afvoer afval en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Dankzij de opbrengsten van de bloemenhandel en ons jaarlijks darttoernooi komen we al een heel eind, maar wij kunnen niet zonder de steun van onze sponsors en donateurs. 

Wilt u ons steunen met een jaarlijkse of éénmalige sponsorbijdrage of donatie? Neem dan voor meer info vrijblijvend contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ook kunt u ons steunen via de Vriendenloterij en SponsorKliks. Meer hierover leest u hieronder.

Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen mogelijk om ons buurtschap GRATIS te sponsoren. Hoe?

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ en geef aan dat je buurtschap Klein Zundertse Heikant wilt sponsoren. Daarna verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Wehkamp en Zalando, maar ook Thuisbezorgd.nl en Hotels.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost dus niets extra!

Lees meer: Sponsorkliks

Steun Buurtschap Klein Zundertse Heikant via de Vriendenloterij!

Ons buurtschap steunen en tegelijkertijd kans maken op prachtige prijzen? Dit kan via de Vriendenloterij! De VriendenLoterij geeft clubs en verenigingen in Nederland een financieel steuntje in de rug. Bij deelname aan de VriendenLoterij kunt u zelf bepalen welk goed doel u steunt en vanaf nu kunt u ook voor buurtschap Klein Zundertse Heikant kiezen.

Lees meer: Steun Buurtschap Klein Zundertse Heikant via de Vriendenloterij!