Z.D.D.T.

heraldiek heikant 1

ZDDT 2019

2019ZDDT

Na een sfeervol en fanatiek dart toernooi vorig jaar, organiseert Buurtschap Klein-Zundertse Heikant ook dit jaar weer het Zunderts Dahlia Darts Toernooi! Het dart toernooi tussen de buurtschappen.

Ook dit jaar houden we het darttoernooi op tweede Pinksterdag (10 juni) in de corsotent van de Heikant aan de Heischoorstraat.

Teams bestaan uit 4 personen en we spelen 501 en tactics. De wedstrijden starten om 11:30u. Ben alsjeblieft op tijd en meld je team binnen aan, zodat we vlot kunnen beginnen.  Eerst wordt er in poules gespeeld waarin punten kunnen worden verzameld. De teams met genoeg punten gaan door naar de winnaarsronde. Dit is een knock-out fase. Wie verliest ligt eruit. Uiteindelijk zullen de 2 sterkste teams in de finale terecht komen! Na de hoogstwaarschijnlijk spannende finale volgt de prijsuitreiking.

Daarnaast is dit een gezellige dag voor iedereen. Kom je buurtschap aanmoedigen en juich hen naar de top! Er is van alles te eten en te drinken. Ook kun je een pijltje gooien voor het goede doel.

Dus verzamel de fanatiekste darters bijeen en geef je team op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het inschrijfformulier op deze website. De kosten per team bedragen 10 euro. Opgeven kan tot en met 9 juni. Vermeld bij het opgeven graag teamnaam en de namen van de teamleden.

Hopelijk tot 10 juni, we gaan er weer een gezellig en fanatiek toernooi van maken!

Met vriendelijke groeten,

De ZDDT-Commissie

Let’s play Dahlia Darts!