Archief

 

Boterkuipjes en Yoghurt emmertjes gezocht

Onder de noemer: op de kleintjes letten. We zoeken (schone!) boterkuipjes en yoghurt emmertjes om verf of spijkers in te doen. Je kunt ze meenemen naar de corsotent.

Dahliawandeltocht BS Klein Zundert

bs klz wandelen

Op zondag 20 augustus 2023 is het weer zover! De populaire Dahliawandeltocht in Zundert gaat opnieuw van start, na het enorme succes van vorig jaar. Dit is dé kans om de kleurrijke dahliavelden van dichtbij te bewonderen, die je wellicht eerder alleen van een afstand hebt gezien. Maar nu kun je je onderdompelen in de prachtige kleurpalletten van de bloemen die twee weken voor het corso volop in bloei staan.

MEER INFO

Corso Zundert Goes Green met recycle bekersysteem.

bierbekersWaarom?
Corso Zundert doet dit in samenwerking met de horeca in Zundert. Op deze manier belandt er minder zwerf-afval op onze Zunderste straten. Daarnaast is zo’n soort systeem vanaf volgend jaar verplicht. Op deze manier kunnen we er dit jaar al ervaring mee opdoen.

Wat gaan we doen en hoe werkt het?
We gaan werken met een softcupsysteem van recyclebare Petbekers (rPet). De eerste beker die wordt besteld met consumptie kost ¼ munt extra bovenop de consumptieprijs. Deze eenmalige extra kosten zijn bedoeld als milieubijdrage. Er is dus geen sprake van statiegeld.

Lees meer: Corso Zundert Goes Green met recycle bekersysteem. 

Verkeersregelaars-cursus

Wil jij helpen om de wagen naar Zundert te begeleiden en/of terug? Dan heb je een verkeersregelaarspas nodig! Meld je aan bij een van de bestuursleden of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de link naar de cursus + code.