Archief

 

Boterkuipjes en Yoghurt emmertjes gezocht

Onder de noemer: op de kleintjes letten. We zoeken (schone!) boterkuipjes en yoghurt emmertjes om verf of spijkers in te doen. Je kunt ze meenemen naar de corsotent.

Dahliawandeltocht BS Klein Zundert

bs klz wandelen

Op zondag 20 augustus 2023 is het weer zover! De populaire Dahliawandeltocht in Zundert gaat opnieuw van start, na het enorme succes van vorig jaar. Dit is dé kans om de kleurrijke dahliavelden van dichtbij te bewonderen, die je wellicht eerder alleen van een afstand hebt gezien. Maar nu kun je je onderdompelen in de prachtige kleurpalletten van de bloemen die twee weken voor het corso volop in bloei staan.

MEER INFO

T-Shirt ophalen

tshirtShirtje nog niet opgehaald? Doe dit dan snel! De bestellingen zijn op te halen tot en met 25 augustus. Op die dagen is er tussen 19:30 en 20:30 gelegenheid om je pakketje af te halen. Tot dan!

Verkeersregelaars-cursus

Wil jij helpen om de wagen naar Zundert te begeleiden en/of terug? Dan heb je een verkeersregelaarspas nodig! Meld je aan bij een van de bestuursleden of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de link naar de cursus + code.

Blankenberge

bloemencorso blankenberge 1690625423Iedereen die zich heeft opgegeven: Hartstikke bedankt en vooral heel veel plezier aankomend weekend!

Lees meer: Blankenberge