Corso 2022: 1e Prijs en 1e Publieksprijs

(Fotos: Omroep Brabant)

4143546

4143572

41435474143548

4143549

 

 

 

 

 

 

Heb je nog meer foto's? Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
(Grote bestanden aub via wetransfer)

Schrijvers gezocht

corsiefZoals jullie wellicht weten is Corsief het bloemrijkste corsoblad van Zundert en wijde omstreken. We zijn inmiddels aan de 27e jaargang toe. Dat doen we met een enthousiaste groep vrijwilligers, dat vier maal per jaar een blad uitbrengt. We hebben ruim meer dan duizend abonnees. Om dat blad elke keer weer te vullen met mooie verhalen zijn we op zoek naar versterking van onze redactie.

Lees meer: Schrijvers gezocht

Heikant terugblik 75

Sponsoractie RepairSpot Telefoonhoesje

repairspotOmdat wij van Repairspot Zundert het Corso en alle corsobouwers een heel warm hart toedragen, willen wij dit jaar opnieuw onze telefoonhoesjes-actie promoten om de buurtschappen te helpen extra financiën te verwerven.

Via onze webshop https://webshop.repairspot.nl bieden wij de mogelijkheid om telefoonhoesjes te bestellen van elke buurtschap, met het eigen heraldiek-logo of met het logo van Corso Zundert. Deze zijn te bestellen voor vrijwel elke mobiele telefoon en de kwaliteit is goed, we hebben een aantal testmodellen in de winkel.

Van elk verkocht hoesje doneren wij 2,50 euro netto aan het betreffende buurtschap ter sponsoring. Een transparant softcase-hoesje kost tussen de 15 euro en 20 euro incl. btw en wordt per post thuisbezorgd, de verzendkosten betalen wij. Er is geen financiële winst voor Repairspot na aftrek van alle kosten. Het gaat ons vooral om de betrokkenheid bij de buurtschappen en een eerlijke bijdrage, en zorgt voor ons voor wat promotie en meer naamsbekendheid. Aan deze actie heeft de buurtschap verder zelf geen werk.

Er kan via de webshop besteld worden en het hoesje komt binnen 1 tot 2 dagen met de post in de brievenbus.