Vrijdagavond = Feestavond

Vrijdagavond

Commissie sponsoring nieuwe bouwplaats

bouwplaatsNu we door kunnen met de volgende stappen voor onze nieuwe bouwplaats. Gaan we een commissie oprichten om nieuwe ideeën te bedenken, en uit te werken om extra middelen voor de nieuwe bouwplaats te werven. Lijkt het je leuk om mee te denken over leuke acties om de nieuwe bouwplaats een boost te geven? Meld je dan aan bij Mathijs Verdaasdonk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Heb je een goed idee voor een actie of een ander goed idee, maar geen tijd om plaats te nemen in de commissie? Geef dan ook zeker jou idee door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleurplaat

Hiep hiep hoera!

De Klein Zundertse Heikant bestaat 75 jaar!

Ter gelegenheid hiervan wordt een ‘festival- vlaggelijn’ gemaakt met alle ingezonden kleurplaten. Daarnaast wint de mooiste kleurplaat een prijs! Jong en oud kunnen aan de slag met potloden, stiften en glitters!

Lever je kleurplaat in op Heischoorstraat 13 vóór 1 juni 2022 en zie jouw kleurplaat schitteren in de tent!

kleurplaat1kleurplaat2

Jaarshirt 2022

Het T-shirt van 2022 kan besteld worden. Je vind het op onze webshop

Ook de andere artikelen kunnen weer besteld worden.

Tot 19 Juli is de webwinkel open voor de bestellingen.
De bestellingen zullen dan op zaterdag 20 augustus en 27 augustus af te halen zijn in de corsotent.

shirt 2022 voorshirt 2022 achter

Ontwerp 2022: Freeland Festival

Ontwerp 2022In 2022 vieren we ons 75-jarig jubileum. Ter ere van dit jubileum bouwen we komend jaar de creatie ‘Freeland Festival’, naar een ontwerp van Tim Dockx, Robbert Borrias, SVen van Hoof, Robin Jochems & Famke Jochems.

 Ontwerp 2022a