Betoverd, 6e Prijs!

Betoverd1Betoverd 2

Heikant wint corso in Blankenberge

Blankenberge

Ook op het corso van Blankenberge 2023 won onze buurtschap Met Freeland Festival de eerste prijs. Daarnaast mochten we de publieksprijs en de kinderprijs in ontvangst nemen.

 

Heikant informatie app

WADe Heikant informatie-app is een nieuwe groepsapp die zal worden gebruikt voor het delen van belangrijke informatie.

Uiteraard blijft de Heikant kroost app gewoon bestaan, maar zullen berichten zoals opgeven, shirts bestellen, bouwupdates e.d. worden gedeeld in de informatie app. Hierdoor is deze informatie overzichtelijk terug te vinden en wordt deze niet overspoeld door alle gezelligheid van de kroost app.

Voeg jezelf toe aan de informatie app via bovenstaande link en blijf op de hoogte! (de app is uitsluitend bedoeld voor het delen van info, waardoor het niet mogelijk is reacties te plaatsen).

Open deze link om deel te nemen aan mijn WhatsApp-community:
https://chat.whatsapp.com/HWyBaglP7fp5k5piGT5KCK

Corso Zundert Goes Green met recycle bekersysteem.

bierbekersWaarom?
Corso Zundert doet dit in samenwerking met de horeca in Zundert. Op deze manier belandt er minder zwerf-afval op onze Zunderste straten. Daarnaast is zo’n soort systeem vanaf volgend jaar verplicht. Op deze manier kunnen we er dit jaar al ervaring mee opdoen.

Wat gaan we doen en hoe werkt het?
We gaan werken met een softcupsysteem van recyclebare Petbekers (rPet). De eerste beker die wordt besteld met consumptie kost ¼ munt extra bovenop de consumptieprijs. Deze eenmalige extra kosten zijn bedoeld als milieubijdrage. Er is dus geen sprake van statiegeld.

Lees meer: Corso Zundert Goes Green met recycle bekersysteem.