Bestuursleden gezocht

bestuurMet een groep van 10 bestuursleden doen wij hard ons best om alles rondom ons corso te organiseren. Van materiaal, tot kratjes bier en van verzekeringen & regelgeving tot het corsoshirt. Van buurtfeest tot de aankoop van knollen voor het bloemenveld en nog véél meer. Helaas hebben een aantal bestuursleden aangegeven af te treden na vele jaren van fanatieke inspanning. Marie-Louise is reeds afgetreden, Pim Berends en Rian Verdaasdonk treden dit jaar af. Erwin Verschuuren treedt na volgend jaar af.

Specifiek zoeken we naar mensen met interesse in de rollen secretaris, materiaalman, veiligheidcoördinator, contactpersoon Activiteiten-commissie, maar ook als je algemeen wilt mee beslissen ben je
van harte welkom. Samen kijken we welke rol het best bij je past!

Wil jij ook graag meedenken over de toekomst van de Heikant? Heb je leuke ideeën of interesse in een van de vakgebieden binnen het bestuur? Meld je voor vragen of interesse bij een van de bestuursleden of bij onze voorzitter Mathijs Verdaasdonk – 0613065882. Je kunt dan eens een bestuursvergadering mee volgen en kijken of het bestuur iets voor jou is!